fbpx

DKK 449,00

Beklædningen er lavet med den nyeste sømløse teknologi, og materialet har firevejs stretch, som giver dig utrolig fleksibilitet for at gøre dine træning så gode som muligt. Det holdbare materiale er let at vedligeholde, beholder sin farve på trods af mange tøj og tæler ikke. Materialet transporterer effektivt sved og tørrer hurtigt. Med minimal syning og god pasform hjælper beklædningen dig med at forbedre din ydeevne under træning. 360 graders mobilitet og letvægts materiale gør tightsen perfekt til træning, hvor du skal være fleksibel og fleksibel.

– Problemfri teknologi
– Refleks logo på venstre hofte
– Mesh design på bagsiden af ​​benene
– 70% Nylon, 22% Polyester, 8% Elastan

Disse er, i modsætning til vores andre sømløse tights, helt normale i størrelse. Du bør ikke gå ned i en størrelse, men vælg din sædvanlige størrelse. Modellen på billedet er 162cm, vejer 54kg og har strl XS.

OBS! På grund af designet med maskehuller på siden af ​​strømpebukserne, bør du undgå at trække tæt på bare hullerne på benene.

Fås i flere farver. The Queen Mesh Collection omfatter tights, langærmede trøjer, sports-bh og top. Matchende syles fra vores Queen Collection sælges seperat.

Ryd