fbpx

Hos Sport Nutrition Center har vi fokus på at bevare den lokale og fysiske handel for at skabe levedygtige lokale butikker, som sikrer et bæredygtigt og attraktivt bysamfund. Derfor har vi fokus på at udbrede flere fysiske butikker rundt om i Danmark. Vores butiksmedarbejdere er utrolig kompetente, og står altid klar til at kunne vejlede og rådgive dig, så du går fra butikken med de nødvendige produkter udvalgt efter dit behov. 

Aarhus

Vores første fysiske butik ligger i hjertet af Århus midtby på Frederiksgade 25, også bedre kendt som Busgaden af de indfødte Århusianere. Århus-butikken er vores største butik indtil videre. De mange kvadratmeter rummer et stort sortiment både hvad angår kosttilskud, træningsudstyr og -tøj fra mange forskellige brands. Her er der rig mulighed for, at vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde lige, hvad du har brug for. I butikken har vi indrettet et lille loungeområde, hvor du kan komme ned med dine venner og familie og nyde en god kop kaffe, drink eller en lækker, hjemmelavet smoothie. Det er også et sted, hvor du som personlig træner eller specialist kan have klientsamtaler. Medarbejderne nede i butikken er utrolig kompetente, træner selv, går op i kosten og har et par år på bagen inden for salg af kosttilskud og træningsudstyr.

Besøg os her:
Frederiksgade 25
8000 Århus


Åbningstider:

Man-fre: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-18.00

om sport nutrition center

København

Butikken på Vesterbrogade 196 er en lille, skøn hjørnebutik, som rummer en masse nostalgi fra sin tid, hvor den gik under navnet Loaded efterfulgt af Trainity og nu SNC. Selvom det er en lille butik, så har den alle de produkter og brands, som du kan drømme om – lige fra proteinpulver, BCAA, pre-workout, proteinbarer fra brands som Functional Nutrition, Bodylab, BioTech, Optimum Nutrition, Starlabs, mf. Lækkert træningstøj og udstyr som træningsbælter, handsker, grips, straps, wrist warps fra brands som ICIW, GASP, Better Bodies, Under Armour osv. Det er altid en fornøjelse at besøge den lille butik, med meget kompetente medarbejdere, som selv bruger en masse tid på træning og kosten, og derfor altid står klar til at vejlede og rådgive efter dit behov.

Besøg os her:
Vesterbrogade 196
1800 Frederiksberg

Åbningstider:
Man-fre: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-16.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *